Mededeling: Bekijk onze gewijzigde openingstijden
  • CONTACT
  •  
  • OPENINGSTIJDEN
  •  
  •  
  • SERVICE & GARANTIE

Nieuwe vloerbedekking?

Put Wooncomfort verzorgt het in 5 stappen compleet voor u

Put Wooncomfort is de specialist op het gebied van seniorenmeubelen in de regio Ridderkerk - Rotterdam. Ervaar het gemak bij het kopen van nieuwe vloerbedekking met het Put 5-stappen interieur aanpassingsplan:

Stap 1 - U kiest uw nieuwe vloerbedekking

Wij halen u desgewenst gratis op met onze klantentaxi zodat u in onze showroom op uw gemak de nieuwe vloerbedekking kunt kiezen. U heeft alle keuze uit een brede collectie kwaliteitstapijten van gerenommeerde merken.

Stap 2 - Wij doen al het zware werk

Om het tapijt te vervangen zullen wij alle meubels zorgvuldig verplaatsen. Wij kunnen ervoor zorgen dat de hele kamer wordt leeggeruimd. Kortom wij doen al het zware werk voor u.

Stap 3 - Wij vervangen de vloerbedekking

Een goed tapijt verdient een goede ondergrond en mooi afgewerkte plinten. Met de beste materialen en vakkennis zorgen wij voor het mooiste resultaat! Binnen een dag is uw nieuwe vloerbedekking gelegd.

Stap 4 - Wij plaatsen alle meubels op hun plaats terug

Ons werk is pas gedaan als uw kamer weer helemaal is ingericht en alle spullen weer netjes op hun plaats staan. Precies zoals u het wilt. Natuurlijk nemen we de oude vloerbedekking direct mee terug en ruimen we alle rommel netjes op.

Stap 5 - Binnen één dag genieten van uw nieuwe vloer

Service hoort gewoon bij de kwaliteit die we leveren. Vooraf weet u exact waar u aan toe bent zodat u binnen één dag onbezorgd kunt genieten van uw nieuwe vloerbedekking.

Kies voor gemak bij Put Wooncomfort! 
De totaalinrichter met oog voor senioren.

Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Bel direct 0180 41 22 02 of vul het hieronder getoonde reactieformulier in. Wij helpen u graag snel en vakkundig met uitmuntende service die u verdient. Profiteer bij aanschaf van uw nieuwe vloerbedekking direct van onze gratis verwijderservice. Download hier uw waardecheque en neem deze mee bij uw bezoek.

Put Wooncomfort helpt u altijd verder. Stel hier uw vraag.

Niet alle getoonde producten staan in onze showroom. Vraag ons naar de beschikbaarheid. Op zoek naar iets speciaals? Laat het ons weten!