Mededeling: Bekijk onze gewijzigde openingstijden
  • CONTACT
  •  
  • OPENINGSTIJDEN
  •  
  •  
  • SERVICE & GARANTIE

Auping Maestro matras

Dit comfortabele matras is 22 centimeter hoog en beschikt over 5 comfortzones voor een perfecte lighouding. De Talalay® latex comfortlaag en de asymmetrisch opgebouwde DPPS® pocketveren zorgt voor een goede veerkracht en perfecte ondersteuning van uw lichaam. Dankzij de speciale schouderzone biedt de Maestro u ook bij de schouder een heerlijk comfort.

Een heerlijke nachtrust gegarandeerd

Om een goede ventilatie te realiseren heeft Auping het matras met luxe tijk uitgerust die met behulp van Tencel-vezel is vervaardigd. Deze vezelsoort voelt niet alleen zeer zacht aan maar heeft ook bijzondere ventilerende eigenschappen. De vezel kan zeer snel vocht opnemen en weer afvoeren zodat u kunt genieten van een heerlijk droog bed.

Voor iedereen een Maestro matras

Maestro matrassen zijn eenvoudig door u samen te stellen. Zo kunt u kiezen uit verschillende afmetingen, en de stramheid van het matras. Daarnaast kunt u aangeven met welke tijksoort het matras uitgerust moeten worden. Een Auping Maestro matras is dus voor iedereen!

Ervaar de Maestro zelf

Bij Put Wooncomfort vinden wij het belangrijk dat u met het juiste matras naar huis gaat. Om van een optimale nachtrust te kunnen genieten moet u daarom een matras kopen die goed bij uw lichaam aansluit. De Maestro van Auping kunt u daarom bij ons testen. Wij u graag bij het uitkiezen van het matras die het beste bij u past. Hierbij kijken wij goed naar uw lichaam en houden wij uiteraard rekening met uw wensen.

Matras Maestro in beeld
  • Maestro_1.jpg
Put Wooncomfort helpt u altijd verder. Stel hier uw vraag.

Niet alle getoonde producten staan in onze showroom. Vraag ons naar de beschikbaarheid. Op zoek naar iets speciaals? Laat het ons weten!