Mededeling: Bekijk onze gewijzigde openingstijden
  • CONTACT
  •  
  • OPENINGSTIJDEN
  •  
  •  
  • SERVICE & GARANTIE

Kasten & Dressoirs

Ons aanbod klassieke kasten en dressoirs zijn een lust voor het oog. De meubels worden uitsluitend gemaakt van de beste materialen en stralen vakmanschap uit. Een lange levensduur en een hoge kwaliteit is dus een garantie.

Kasten en dressoirs van de beste houtsoorten

De wandmeubels zijn gemaakt van de beste soorten hout zoals kersen, eiken en beuken. De kasten en dressoirs zijn compleet af te stemmen op het interieur van uw woning en uw persoonlijke voorkeur. Dankzij het grote aanbod kleuren zit er altijd wel een kleur voor u tussen.

Kasten en dressoirs in alle maten

Kasten en dressoirs zijn er in allerlei soorten en maten. Zo is er een groot aanbod dressoirs en tv meubels in diverse afmetingen en kleuren.

Klik hiernaast op kasten of dressoirs om ons aanbod te bezichtigen.

Complete meubel programma’s

Van een aantal modellen zijn er zelfs complete programma’s verkrijgbaar. Zo kunt u de meubels nog eenvoudiger op elkaar afstemmen.

Bent u geïnteresseerd in onze klassieke kasten en dressoirs? Bekijk hiernaast een impressie van ons aanbod klassieke wandmeubels en kom voor meer inspiratie en advies langs bij Put Wooncomfort.

Bezoek onze showroom in Ridderkerk...

Put Wooncomfort helpt u altijd verder. Stel hier uw vraag.

Niet alle getoonde producten staan in onze showroom. Vraag ons naar de beschikbaarheid. Op zoek naar iets speciaals? Laat het ons weten!