Mededeling: Bekijk onze gewijzigde openingstijden
  • CONTACT
  •  
  • OPENINGSTIJDEN
  •  
  •  
  • SERVICE & GARANTIE

Kessels Meubels Bankstel Ambassador

Lifestyle bankstel Ambassador is in verschillende uitvoeringen bij ons verkrijgbaar. Zo is het bankstel niet alleen in verschillende afmetingen verkrijgbaar, maar ook als fauteuil en bijpassende hocker. Daarnaast is er ook een ronde uitvoering van het model leverbaar. Dankzij het tijdloze maar toch ook moderne ontwerp komt bankstel Ambassador het best tot zijn recht in een lifestyle interieur. U kunt het bankstel compleet naar eigen smaak en inzicht samenstellen. Er is een groot aanbod verschillende soorten stof en leer in diverse kleuren beschikbaar zodat het bankstel perfect in uw woning past.

Bankstel Ambassador is uitsluitend van de beste materialen gemaakt. Zo is een lange levensduur en een heerlijk zitcomfort een garantie. Bankstel Ambassador wordt daardoor uitgevoerd met stalen golfveren en een houten romp. De bekleding van het bankstel is afgewerkt met een mooie bies. De zitkussens van het bankstel zijn opgebouwd uit koudschuim met dacron wat het zitcomfort en levensduur ten goede komt. Standaard worden de rugkussens voorzien van softvulling. U kunt er echter voor kiezen om ook de rugkussens uit te voeren met koudschuim voor nog meer comfort. Door de goede ondersteuning zult u automatisch de juiste zithouding aannemen en dus geen last krijgen van vervelende rugklachten. Het bankstel wordt standaard geleverd met twee sierkussens. Zitmeubelen die bij ons verkrijgbaar zijn kunt u eventueel op maat laten maken. Laat u door ons informeren wat de mogelijkheden zijn.

Bent u geïnteresseerd in bankstel Ambassador? Bekijk een korte foto impressie van dit bankstel en kom voor meer informatie langs bij Put Wooncomfort.

Kessels Meubels Bankstel Ambassador in beeld
  • Bankstel Ambassador grijs
  • Bankstel Ambassador wit
Put Wooncomfort helpt u altijd verder. Stel hier uw vraag.

Niet alle getoonde producten staan in onze showroom. Vraag ons naar de beschikbaarheid. Op zoek naar iets speciaals? Laat het ons weten!