Mededeling: Bekijk onze gewijzigde openingstijden
  • CONTACT
  •  
  • OPENINGSTIJDEN
  •  
  •  
  • SERVICE & GARANTIE

Kessels Meubels Bankstel Coucho

Dit prachtige bankstel past perfect in uw lifestyle of klassieke interieur. Daarnaast is het bankstel in verschillende afmetingen bij ons verkrijgbaar en kunt u kiezen uit een korte arm en een lange arm. Voor de bekleding heeft u veel verschillende opties. U kunt het bankstel voorzien van de door u gewenste kleur en zelfs van een motief. Hierdoor kunt u jarenlang plezier aan uw bankstel beleven. De bekleding van de bank is afgewerkt met een bies. Voor de poten kunt u kiezen uit standaard taps en ronde poten. Van model Coucho zijn niet alleen bankstellen verkrijgbaar maar ook bijpassende fauteuils en hockers. Deze meubels zijn kunt u eenvoudig met elkaar combineren zodat het interieur dezelfde uitstraling krijgt.

Het bankstel wordt uitgevoerd met interieur-vering voor een goed zitcomfort. De zitkussens van bank Coucho bestaan uit koudschuim met dacron. Deze materialen garanderen u een lange levensduur. Standaard worden de rugkussens voorzien van softvulling. Voor een optimaal zitcomfort en een langere levensduur kunt u de rugkussens echter voorzien van koudschuim. Bankstel Coucho leveren wij met twee sierkussens. U kunt altijd extra sierkussens bij ons bijbestellen. Zitmeubelen die bij ons verkrijgbaar zijn kunt u eventueel op maat laten maken. Laat u door ons informeren wat de mogelijkheden zijn.

Bent u geïnteresseerd in bankstel Coucho? Bekijk een korte foto impressie van dit bankstel en kom voor meer informatie langs bij Put Wooncomfort.

Kessels Meubels Bankstel Coucho in beeld
  • Bankstel Coucho
Put Wooncomfort helpt u altijd verder. Stel hier uw vraag.

Niet alle getoonde producten staan in onze showroom. Vraag ons naar de beschikbaarheid. Op zoek naar iets speciaals? Laat het ons weten!