• CONTACT
  •  
  • OPENINGSTIJDEN
  •  
  •  
  • SERVICE & GARANTIE

Klassieke Bankstellen

Bij Put Wooncomfort heeft u een ruime keuze uit verschillende klassieke bankstellen van uitstekende kwaliteit. De kwaliteit van onze bankstellen uiten zich in de beste kwaliteiten bekleding in leer en stof, het schuim wat in de bankstellen aanwezig is, de houten romp van de beste soorten hout en een uitstekende binnenvering. Uiteraard kunt u de bankstellen voorzien van een kleur of motief die het beste bij u en uw woning past.

Kenmerken klassieke bankstellen

Klassieke bankstellen kenmerken zich door het hout dat meestal in de romp verwerkt is. Een romp van een klassiek bankstel bestaat bijvoorbeeld uit kersen, noten of eiken. Dit hout geeft het bankstel een rijke en authentieke uitstraling waardoor het perfect in een klassiek interieur past. De houtsoorten van onze klassieke bankstellen kunt u voorzien van de door u gewenste kleur of de kleur die het best in uw woning past. Zo krijgt het bankstel een nog persoonlijker tintje. Onze klassieke bankstellen zijn voorzien van vaste kussens met binnenvering. Dit zorgt voor extra comfort. De binnenvering is afgedekt met koudschuim voor een nog langere levensduur.

Klassieke & tijdloze bankstellen

Onze klassiek tijdloze bankstellen zijn vaak geheel overgestoffeerd met alleen een houten pootje. De vaste kussens met binnenvering garanderen u een uitstekend zitcomfort. Dankzij de strakkere afwerking en het weglaten van zichtbaar hout krijgen deze bankstellen een tijdloze uitstraling. Hierdoor beleeft u jarenlang plezier aan uw bankstel.

De kwaliteit van uw bankstel

De belangrijkste kenmerken van een bankstel zitten natuurlijk aan de binnenkant. Als u een bezoek brengt aan de showroom van Put Wooncomfort besteden wij hier genoeg aandacht aan. De binnenkant van een bank bepaald voor een groot deel het zitcomfort en de levensduur.

Maatwerk voor extra comfort

Al onze bankstellen zijn in verschillende afmetingen leverbaar en een aantal bankstellen kunt u op maat laten maken. Wij meten voor u de ideale zithoogte, zitdiepte en zitbreedte op zodat het bankstel op de juiste manier afgesteld kan worden. Een bankstel op maat kan u een nog beter zitcomfort bieden. U kunt dus helemaal tot ontspanning komen als u plaatsneemt op een bankstel op maat.

Bent u geïnteresseerd in één van onze klassieke bankstellen? Bekijk een korte foto impressie van ons aanbod klassieke bankstellen en kom voor meer informatie langs bij Put Wooncomfort.

Klassieke bankstellen in beeld
  • Baan - Bank 7300
  • Kessels Meubels - Bankstel Carlos
  • Kessels Meubels - Bankstel Dimension Rond
  • Revalux - Bank Cinquanta
Put Wooncomfort helpt u altijd verder. Stel hier uw vraag.

Niet alle getoonde producten staan in onze showroom. Vraag ons naar de beschikbaarheid. Op zoek naar iets speciaals? Laat het ons weten!