Mededeling: Bekijk onze gewijzigde openingstijden
  • CONTACT
  •  
  • OPENINGSTIJDEN
  •  
  •  
  • SERVICE & GARANTIE

Norma Brezza collectie matrassen

Met een Norma matras uit de Brezza collectie kunt u ongestoord genieten van een heerlijke nachtrust. Een Brezza matras wordt door Norma uitgerust met unieke lagen van Hecoloft. Dit materiaal combineert een open structuur met uitstekende materiaalsterkte en het vrijelijk laten doorstromen van lucht voor een perfecte ventilatie.

Brezza matrassencollectie

Elk matras uit de Brezza collectie is 23 centimeter hoog en is verkrijgbaar in pocketvering-, combispring-, latex-, natuurlatex- en draagschuimmatras. Ook kunt u een Brezza matras op verschillende manieren uit laten voeren. Zo kunt u ervoor kiezen om het matras soepel, stevig en als border- of hoesuitvoering te laten leveren. De afdeklaag van het matras is ook aan uw wensen aan te passen. Zo kunt u kiezen uit comfolastic, traagschuim en natuurlatex afdeklaag. De afdeklaag kunt u laten bestikken met Aegis Premium of met IWS-wol. Met een Brezza matras kunt u vrijwel alle kanten op!

Hygiënische matrassen

Voor Norma is een hygiënisch matras zeer belangrijk. Om te voorkomen dat er schimmels en bacteriën zich in het matras kunnen ontwikkelen, is het tijk en de onderliggende laag van ieder Brezza matras behandeld met Aegis Premium. Deze coating zorgt voor een uitstekende vochtregulering zodat schimmels en bacteriën geen enkele kans krijgen om zich te ontwikkelen. Deze coating kan niet worden uitgewassen en zal dus altijd werkzaam zijn.

90 Dagen omruilgarantie

Bij aanschaf van een Brezza matras krijgt u van Norma maar liefst 90 dagen omruilgarantie. Met deze garantie bent u ervan verzekerd dat u uw matras binnen 90 dagen ten alle tijden om kunt ruilen als deze toch niet op uw wensen aansluit. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

Brezza matrassen in beeld
  • Brezza_1.jpg
  • Brezza_2.jpg
Put Wooncomfort helpt u altijd verder. Stel hier uw vraag.

Niet alle getoonde producten staan in onze showroom. Vraag ons naar de beschikbaarheid. Op zoek naar iets speciaals? Laat het ons weten!