Mededeling: Bekijk onze gewijzigde openingstijden
  • CONTACT
  •  
  • OPENINGSTIJDEN
  •  
  •  
  • SERVICE & GARANTIE

Revalux Bank Emilia Aken

Prachtige klassieke bank met nostalgische uitstraling voor uw klassieke interieur. U kunt de bank bekleden met prachtige stoffen of leer die bijdragen aan de klassieke uitstraling. De bekleding is van de allerhoogste kwaliteit en kent dus een lange levensduur. De poten van het bankstel worden van hout geproduceerd en kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden. Om de bank van extra uitstraling te voorzien kunt u hem uitrusten met prachtige sierkussens. Naast bankstellen zijn er van Emilia Aken ook prachtige klassieke fauteuils verkrijgbaar. Deze kunt u uiteraard eenvoudig combineren met het bankstel.

Emilia Aken is prachtig afgewerkt en kent veel detail. Dankzij de hoogwaardige materialen worden duurzaamheid en een heerlijk zitcomfort gegarandeerd. De romp van de bank is gemaakt van duurzaam hout en de vulling bestaat uit koudschuim. Dankzij de zeer goede ondersteuning zult u geen last krijgen van vervelende klachten in uw rug. Maak uw klassieke interieur compleet met dit bankstel en verbaas u over het fantastische comfort die de bank u te bieden heeft. Zitmeubelen die bij ons verkrijgbaar zijn kunt u eventueel op maat laten maken. Laat u door ons informeren wat de mogelijkheden zijn.

Bent u geïnteresseerd in bank Emilia Aken? Bekijk een korte foto impressie van dit bankstel en kom voor meer informatie langs bij Put Wooncomfort.

Revalux Bank Emilia Aken in beeld
  • Emilia Aken
Put Wooncomfort helpt u altijd verder. Stel hier uw vraag.

Niet alle getoonde producten staan in onze showroom. Vraag ons naar de beschikbaarheid. Op zoek naar iets speciaals? Laat het ons weten!