Mededeling: Bekijk onze gewijzigde openingstijden
  • CONTACT
  •  
  • OPENINGSTIJDEN
  •  
  •  
  • SERVICE & GARANTIE

Revalux Bank Hull

Bank Hull is een fantastische aanvulling op uw klassieke woonkamer en kan u een fantastisch comfort bieden. De prachtige materialen maken van Hull een absolute eyecatcher. De bank kunt u laten bekleden met prachtige stoffen en leren van de hoogste kwaliteit. Uiteraard kunt u deze voorzien van een door u gewenste kleur. Zo kunt u Hull een persoonlijke uitstraling geven en jarenlang van de bank genieten. De poten van de bank worden in hout uitgevoerd en kunt u op verschillende manieren af laten werken. U kunt bijvoorbeeld de poten van de bank afstemmen op de hoogte van een bijzettafel zodat u nog eenvoudiger uw spullen kunt pakken. Naast bankstellen zijn er van model Hull ook prachtige bijpassende Hull fauteuils verkrijgbaar. De fauteuils zijn van de beste materialen gemaakt en kunt u uitstekend met bank Hull combineren.

Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg van de fabrikant en dat merkt u bij het zitten. De bank is uitsluitend gemaakt van de beste materialen en is prachtig afgewerkt. De bank beschikt over een houten romp die voor extra stevigheid en een langere levensduur zorgt. Voor de vulling kunt u kiezen uit koudschuim en polyether. Zitmeubelen die bij ons verkrijgbaar zijn kunt u eventueel op maat laten maken. Laat u door ons informeren wat de mogelijkheden zijn.

Bent u geïnteresseerd in bank Hull? Bekijk een korte foto impressie van dit bankstel en kom voor meer informatie langs bij Put Wooncomfort.

Revalux Bank Hull in beeld
  • Revalux Bank Hull
Put Wooncomfort helpt u altijd verder. Stel hier uw vraag.

Niet alle getoonde producten staan in onze showroom. Vraag ons naar de beschikbaarheid. Op zoek naar iets speciaals? Laat het ons weten!